Vinteraktivitetsdag for over 1000 elever

Det var flotte forhold, strålende mildvær, god stemning og stor aktivitet under vinteraktivitetsdagen i Aron i uke 7. Alle elevene fant aktiviteter som kunne passe for dem.

– Det er viktig at vi har tilbud som alle kan delta i, uavhengig av sportslig engasjement, sier fagkoordinator Geir Olsen.

I tillegg til fri kjøring i bakken med alpint, snowboard eller telemark, var det lagt til rette for mange ulike aktiviteter etter elevenes ønske. De kunne boltre seg med volleyball, landhockey, kanne-boccia, hesteskokasting eller musikk-quiz. Det ble gjennomført konkurranser både i slalom og snowboard, samt skitur og tur til fots. HI-FI- klubben stilte med musikkanlegg og DJ. Tilbakemeldingene var udelt positive, både fra elever og lærere.

Gratis glede
For første gang var heiskort/dagskort gratis for alle, både elever og ansatte. Gratisprinsippet skal altså gjelde også på skidager. - Kroppsøvingsavdelingen vil takke alle som bidro til at dagen ble så fin som den ble, og en spesiell takk til Kjetil Hefte for hans innsats og engasjement, forteller fagkoordinator Geir Olsen fornøyd.

Og nå begynner vi å vente på våren!

Publisert 28. juni 2013, oppdatert 28. juni 2013.