Pangstart på skoleåret

Med ordet "vi" i bakhodet jobbet elevene på medier og kommunikasjon seg gjennom rebusløp og kreative oppgaver. Alt endte i en heidundrende fremføring i slutten av uke 34.

For medier og kommunikasjon skulle en rebus sette utgangspunkt for at nye og gamle elever fikk bli bedre kjent. - Vi vil at vi skal være og føle oss som en enhet, sier avdelingsleder Randi Aarskaug.

Elevene ble delt inn i grupper på tvers av klassene og sendt ut på ulike poster rundt om på skolen. Til og med de som gikk i tredjeklasse oppdaget steder på skolen de aldri hadde vært borti. Med ordet "vi" i bakhodet, skulle elevene igjennom oppgaver som var alt ifra å bygge legobiler, intervjue vaktmesteren, og å selge pannekaker man hadde laget med ingredienser de valgte selv.

Taler, poesi, musikk og dans
På den siste av "vi-dagene skulle gruppene legge frem og presentere arbeidet sitt for resten av sine medelever. Publikum koste seg med blant annet egenproduserte taler, sanger, dikt, filmer og magedans. Dagen ble avsluttet med en spektakulær konsert av gruppa Diego med nordmenn.

Fornøyde elever
Elevene var godt fornøyd med bli-kjent-opplegget. Solveig som går første året på linja oppsummerte: - Jeg syntes dette var en flott måte å bli kjent med de andre elevene på!

Publisert 27. juni 2013, oppdatert 27. juni 2013.