Ingen funn under årets første narkotikaaksjon

Det ble ikke gjort noen funn av narkotika under aksjonen på Åssiden i uke 3, men hunden Mozart markerte på lukt på to elever. Aksjonen ble som vanlig gjennomført etter oppdrag fra skolens elevråd og ledelse.

Denne gangen var det Bygg D og F som fikk besøk uten det ble gjort funn av noen former for rusmidler. Narkotikahunden Mozarts sensitive nese markerte imidlertid på lukt på to elever. – Elevene på henholdsvis 17 og 18 år får videre oppfølging både fra skolen og fra politiet fremover, forteller assisterende rektor Eli F. Kvarme.

Flere aksjoner fremover
Det var politiets forebyggende enhet som gjennomførte aksjonen, sammen med hundefører og to polititstudenter. Aksjonen ble som vanlig gjennomført på en rolig og profesjonell måte: - Det er åttende gang vi gjennomfører en slik aksjon, og vi kommer til å ha flere mindre aksjoner i løpet av skoleåret. Dette er ett av mange tiltak som alle har et trygt skolemiljø som overordnet målsetting, avslutter Eli F. Kvarme og fremhever det faktum at det nå er flere år siden det ble gjort beslag av narkotika på skolen.

Publisert 28. juni 2013, oppdatert 28. juni 2013.