Fylkesrådmannens blomst til rektor

For andre gang er fylkesrådmannens hedersblomst gitt til Åssiden vgs. Denne gangen fikk rektor Dag Siljan blomsten for sin innsats etter at skolen mottok trusler på Facebook i uke 46.

Fylkesrådmannen fremhevet at rektor håndterte situasjonen som oppstod både overfor elever, ansatte, politiet og mediene på en utmerket måte.

- Det er viktig at elevene våre lærer av den situasjonen som oppsto. I etterkant har jeg vært rundt i alle avdelingene og snakket med undervisningsgrupper om hvilke konsekvenser ubetenksomme meningsytringer på internett kan få. I dette tilfellet ble konsekvensene ganske store, forteller Siljan og håper at noe slikt ikke oppstår igjen.

Anerkjenner medarbeidere
Fylkesrådmannen anerkjenner medarbeidere som utmerker seg ved positive hendelser eller innsats. Forrige gang Åssiden mottok blomsten var det ved avdelingsleder Asle Nerhagen, Restaurant- og matfag. Han fikk blomsten etter skolens store innsats under verdenscup-arrangementene i Drammen og i Vikersund.

Publisert 28. juni 2013, oppdatert 28. juni 2013.