Fylkesrådmannens blomst til Lise Frodesen

Helse- og sosialfag ved avdelingsleder Lise Frodesen har fått fylkesrådmannens hedersblomst for sin innsats for rekrutteringen til helsefagene. Etter målbevisst jobbing ligger Åssiden på landstoppen i antall søkere.

  • Av Ann-Mari Henriksen

Også statsminister Jens Stoltenberg har besøkt avdelingen for å lære mer om rekrutteringsprosjektet. Resultatene av satsingen har gitt flotte resultater. Inneværende skoleår ble det tatt inn 75 elever og hele 70 ungdommer stod på venteliste for å komme inn.

Foreløpige søkertall for neste skoleår slår også alle rekorder: nesten 3 søkere per plass kan vise seg å være Norgesrekord.

 

Samarbeid med flere
Avdelingen med Lise Frodesen i spissen, har i samarbeid med andre aktører klart å skape stor interesse for helsearbeiderfaget. Fagområdet har et stort og stadig økende behov for kvalifisert arbeidskraft.

 

Tredje gang på ett år
Det er tredje gang Åssiden videregående skole mottar hedersblomsten. Den gis kun til medarbeidere i Buskerud fylkeskommune som utmerker seg ved en spesiell innsats. Tidligere har avdelingsleder ved restaurant- og matfag, Asle Nerhagen og skolens rektor Dag Siljan fått hedersblomsten.


Publisert 28. juni 2013, oppdatert 28. juni 2013.