Elever støtter kirkens bymisjon

Elevrådet ved Åssiden vgs har tatt initiativ til konsert på Buddy til inntekt for Kirkens Bymisjon onsdag 2. april. Alle er invitert!

Med bandene Stroll on, Apocalypse Dudes og Cryptochild braker det løs på Buddy, onsdag 2.april kl.18.00. De spiller frivillig for å støtte kirkens bymisjon. Inngangspengene er 50 kr, og elever fra Åssiden vgs har førsteprioritet. All inntekt går til Kirkens Bymisjons arbeid i byen.

Fantastisk
Benedicte Haugård fra elevrådet er den som kom med ideén. Foreldrene eier stedet og i sammarbeid med skolen har de satt i gang konserten som blir et flott tilbud for elever og går til en god sak. Daglig leder i organisasjonen, Jon-Ivar Windstad er storfornøyd: - Det er fantastisk at ungdom engasjerer seg i slike saker og bidrar, sier han blidt.

Inngangspengene på 50,- pr. pers kommer virkelig til nytte. En middag hos bymisjonen koster 10 kr, så for hver elev som deltar, blir fem mager mettet.

Tiltak for alle
De fleste kjenner bymisjonen som en organisasjon som hjelper rusmisbrukere, men de gjør mye mer. Deres mål er å være et tiltak for alle som har det vanskelig. Det er fem ulike avdelinger hvor de som trenger det kan få mat, et fristed, noen å prate med, og respekt. De er et tilbud for de 4000 rusmisbrukerene i byen, men også for folk med psykiske problemer og ikke minst barn som blir påvirket av det.

Det er ikke første gang Åssiden vg skole sammarbeider med Kirkens Bymisjon, tidligere har resturant og matfag laget middager, byggfag har hjulpet til med prosjekter og nå kan konserten legges til på listen. Så da er det bare å møte opp, ha det gøy og ikke minst støtte opp under en god sak!

Publisert 28. juni 2013, oppdatert 28. juni 2013.