Best i Buskerud

Den årlige elevundersøkelsen viste at Åssiden videregående skole scoret høyest av samtlige videregående skoler i Buskerud. – Våre elever trives også best, sier rektor Dag Siljan.

Rektor er veldig fornøyd med hvordan elevsamarbeidet fungerer: - Vi jobber seriøst med elevmiljøet og med noen få unntak har dette vært et veldig trivelig år på skolen. Likevel har vi mye å jobbe med i 2008, sier Siljan.

Store planer for 2008
- I det nye året ønsker vi oss et stabilt datanettverk, og gleder oss til alle elevene får hver sin pc. I mars ventes svar på om det blir ny idrettshall på Berskaug, noe som blir et kjempeløft for kroppsøvingsavdelingen. Bygg F skal også totalrenoveres med en kostnadsramme på omlag 55 millioner kroner, understreker Siljan.

Han ønsker også å fortsette arbeidet med elevmiljøet, for eksempel å få til at elevene er være mer sammen på tvers av bygg og avdelinger.

Vi ønsker alle en god juleferie og et godt nytt år!

Publisert 28. juni 2013, oppdatert 28. juni 2013.