Tann-stand på kjøpesenter

Som en del av en landsdekkende kampanje skal elever fra tannhelsesekretærlinjen bemanne informasjonsstands på seks av distriktets kjøpesentre. Formålet er å informere voksne om riktig tannhelse.

Mariell Adam (20) delte ut ekspertråd og tannprodukter på Maxi i uke 38. Hun fikk mange gode tilbakemeldinger og mye skryt av hvor flink hun var. – Det at elevene våre synes at kampanjen er kjempemorsom, har alt å si i forhold til hvordan budskapet blir presentert og ikke minst oppfattet. Det var mange kunder der på den tiden vi var der, og stor etterspørsel etter råd og vink. Det var likevel ingen "faglige utfordringer" vi ikke kunne parere, forteller lærer Gunn-Kari Bakke tilfreds.

Elevenes oppgaver
Elevene skal stå ved Colgate stand i butikk i tre timer for å profilere SunnMunn kampanjen. De skal informere om de ulike tannhygienesegmentene og hvilke produkter som passer til forskjellige, samt dele ut informasjonsfoldere og prøvetuber. Pengene elevene tjener på jobben skal gå til skoletur til landsmøtet i tannlegeforeningen som avholdes i Stavanger.

Bakgrunn
For femte år på rad arrangerer en leverandør av tannhelseprodukter en landsdekkende kampanje. I år fokuseres de voksnes tannhelse, bakgrunnen er undersøkelser som viser at hver tredje voksne ikke går til tannlegen regelmessig. Den norske tannlegeforening støtter opp om kampanjen.

Publisert 27. juni 2013, oppdatert 27. juni 2013.