Skjønnhet kommer herfra!

Ungdomsbedriften Hud & Velvære ble formelt stiftet i uke 44. Bedriften tilbyr profesjonell hudbehandling og tar i mot kunder annenhver tirsdag i C-bygget.

  • Av Ann-Mari Henriksen

Salongen møter kundene med friske dufter, panfløytemusikk og en avslappet stemning. Hud & Velvære UB har ulike tilbud til alle og enhver. Styreleder Karen-Kathrine S. Tangen er stolt av at de har gjort unna alt det grunnleggende: – Vi har en flott salong. Vi vil at kundene våre skal komme tilbake, understreker hun.

Kunde Gunnvei Eikmo bekrefter dette: - Dette er en sekser på alle måter. Inntrykket så langt kan ikke bli bedre. Jentene her gjør en veldig bra jobb og jeg anbefaler massasje på det sterkeste. Det er også veldig kjekt å få sjekket hudens tilstand, forteller hun og fremhever den behagelige atmosfæren som gjør at hun kunne vært i salongen hele dagen.

 

Grundig arbeid
Men hvorfor bør kunder velge deres ungdomsbedrift fremfor faglærte bedrifter? Jentene forklarer at de har god oppfølging hele tiden med utdannede lærere, og at de er opptatt av at alle behandlinger blir skikkelig og grundig gjort. - Vi får hele tiden ny kunnskap og derfor mer erfaring etter hvert som vi jobber. Vi får også stor forståelse av hvordan en bedrift fungerer, noe som er lærerikt, interessant og utrolig gøy, sier lederne i Hud og Velvære UB.

 

Hvem er de?
Ungdomsbedriften består av 11 dyktige elever på VK2 Hud, Åssiden videregående skole. Forretningsideen er å etablere et hud- og velværesenter og tilby ulike kurs og temadager. I tillegg selger de hudpleieprodukter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Temadagene skal omfatte "Plei dine hender", "Make-up kurs" og "Velvære for kropp og ansikt".

 

Hud og Velvære UB anbefaler begge kjønn i alle aldersgrupper å ta en tur innom.


Publisert 27. juni 2013, oppdatert 27. juni 2013.