Seier til Slash UB

Det ble seier til Slash UB fra 2mkb under ungdomsbedriftsmessen i Vestfold i uke 11. De fikk førstepremien for beste brosjyre. Ren strek UB fra 2mka fikk andre premie for beste logo. Nesten tusen ungdommer fra tre fylker deltok i konkurransene.

– Det var kjempe gøy! Det føles veldig bra å få kredit for noe du har jobbet så mye med, sier en storfornøyd Aleksander Moberg (18), daglig leder av Slash UB. Bedriften ble opprettet høsten 2006. Gruppens seks medlemmer har siden det jobbet på og ved siden av skolen med ulike oppdrag innenfor grafisk design. Deres mål er å lage pakker for å promotere bedrifter og privatpersoner.

Flere premier
Det ble dobbelt glede til Åssiden da også ungdomsbedriften Ren strek UB fra 2mka også ble premiert, de tok andre plass for beste logo. Andre deltakere fra Åssiden var, Inspira UB, Øyeblikk UB, Hud og velvære UB, og Pluto trykk UB. Bedriftene deltok i forskjellige konkurranser.

Ungt entreprenørskap
Ungt entreprenørskap er en organisasjon som støtter oppom ungdomsbedrifter rundt om i hele Norge. Nærmere 1.000 elever fra Buskerud, Vestfold og Telemark som representerte 194 ungdomsbedrifter deltok på fylkesmessa 2007. Alle bedriftene hadde egen stand og promoterte sine bedrifter framfor dommere og andre elever. Messa er både møteplass og salgs- og markedsføringsarena for de forskjellige bedriftene.

Publisert 27. juni 2013, oppdatert 27. juni 2013.