Reklamefilm på kino

kolens nyproduserte reklamefilm skal vises i forkant av alle kinofilmer på KinoCity i Drammen i uke 7 og 8. Filmen er på 40 sekunder, og viser elevaktivitet i alle avdelinger. Filmen er produsert av Inspira UB i 2MKB.

- Det er selvfølgelig viktig for oss å ha materiell som forteller noe om oss når vi skal markedsføre skolen. I denne sammenhengen er det suverent å kunne vise film når vi er ute og treffer ungdomsskoleelever. Spesielt morsomt er det også å kunne fortelle at filmen i sin helhet er en elevproduksjon, forteller rådgiver Iver Grymyr. Han ønsker å også sende filmen til sine kolleger i ungdomsskolene.

Aktiv ungdomsbedrift
Inspira UB består av ni ungdommer fra 2mkb, og har som forretningsidé å produsere film for enkeltpersoner og småbedrifter. Daglig leder er Renée Hjortland Johnsen. – Vi har fått enda et oppdrag om å produsere reklamefilm, men det spørs rett og slett om vi får tid, forteller Halvor Ekeland (18) fra 2MKB. Inspira UB får kr. 5.000,- i honorar for dette oppdraget.

Avdeling for medier og kommunikasjon har fire ungdomsbedrifter dette skoleåret. Hovedproduktene er innenfor film eller grafisk produksjon.

Publisert 27. juni 2013, oppdatert 27. juni 2013.