Papirbredden også for Åssiden

Nesten 100 elever og mange lærere fra Åssiden deltok på Studentenes dag på Papirbredden i slutten av uke 10. Elevene fikk presentert bygg, utdanningsmuligheter og deltok på ulike, relevante forelesninger.

Elevene fra helse- og sosialfag og medier og kommunikasjon ble møtt av studentguider som fulgte dem igjennom dagen. De deltok på ulike pakkekombinasjonene i Drammens nye kunnskapspark Papirbredden.

Kombinasjonen av omvisning, miniseminarer, standup-showet med Harald Rønneberg og populærvitenskapelige foredrag gjorde dagen lett fordøyelig for elevene.

Lokale muligheter
- Det var et veldig fint bygg. Forelesningene var også bra, særlig Per Erik Burud, forteller Stian Heimsvik Øren (17) fra 2MKB. Stian mener også at det er bra for Drammen at det satses på høyere utdanning lokalt, og han ser ikke bort fra at han kan komme til å søke på linjen for Visuell kommunikasjon etter generell studiekompetanse fra Åssiden.

- Det begynner også å bli et bra studentmiljø i Drammen. I tillegg til at det er bra at høyere utdanning kan gjøres nært hjemmefra, sier Stian.

Totalt deltok 450 påmeldte elever og lærere fra videregående skole.

Publisert 27. juni 2013, oppdatert 27. juni 2013.