Offisiell sponsor av skisprinten

Skolen er offisiell sponsor av FIS World Cup Drammen 2007. Nesten 150 elever og ansatte skal legge ned mer enn 2.000 arbeidstimer under skisprinten i mars. I bytte får skolen positiv profilering og matfagelevene både relevant opplæring og helt nye antrekk

Avdelingen for Restaurant- og matfag skal tilberede og servere 3000 porsjoner mat og drikke, hvorav 1500 porsjoner mat under VIP-lunsjen. Høydepunktet sikkert blir å få servere kronprinsen og kronprinsessen under ordførerens mottakelse i Rådhuset.

I tillegg skal Drammens øvrige befolkning få servert 1500 porsjoner gratis havregrøt til frokost, akkurat på samme måte som i fjor.

Faglig relevant
Dette er et prosjekt hvor både forarbeid, gjennomføring, evaluering og vurdering er vel dokumentert og forankret i læreplanverkets fagspesifikke del så vel som den generelle. Oppgavene elevene får under arrangementet er faglig relevante ut fra læreplanen som omhandler hygiene, matsikkerhet og bransjens samarbeidsformer.

Verdifullt profilering
Alle servitør- og kokkeelevene får nye antrekk med FIS World Cup sprint-logo og eget navn brodert på som en påskjønnelse for innsatsen. - Vi får også en artikkel om vårt engasjement i programmet som sendes ut til alle husstander i regionen. Logoen vår skal være både på arrangementets hjemmeside og på storskjermen under arrangementet. Vi får også flere arenabannere VIP-teltet og langs løypa, i tillegg til at vi får kompensert våre kostnader, forteller avdelingsleder Asle Nerhagen fornøyd.

Publisert 27. juni 2013, oppdatert 27. juni 2013.