Høytid og vemod i teateret

Årets avgangselever fikk en høytidelig avslutning i Drammen teater i uke 25. De kunstneriske innslagene holdt svært høyt nivå, og samtlige av bidragsyterne var elever eller ansatte på skolen.

Både avgangselever, foreldre og lærere hadde en spesiell og minneverdig opplevelse sammen. Dramagruppas fremføring av et parti fra "Trollmannen fra Oz" var preget av kreativ tolkning og ekte innlevelse, og kostymene hadde skuespillerne selv laget. Gruppen besto av Marianne Helgerud, Kaja Janseth, Jenny Olufsen og Øystein Vibe, alle avgangselever fra formgivningsfag. Regien var som vanlig av dramalærer og primusmotor Henning Haust.
Kristine Martinsen sang to soloinnslag som holdt høy kvalitet, og Ellen Fosså og Anita Pedersens dansecollage fikk det til å rykke i dansefoten til de fleste i salen.

Elevenes og lærernes tale
I år sørget Trine Lise Helgerud og Iselin Bekken, begge fra 3MKA, for elevenes tale. Talen reflekterte over milepæler i livet både på en vemodig og fremtidsrettet måte. – Det farligste er å bli stående stille, avsluttet Iselin Bekken. Og som vanlig holdt Sigurd Bruusgaard lærernes tale på sin velkjente og særegne måte, etterfulgt av stor applaus.

Kjempedyktig husband
Skolens husband bestående av Åse Gunn Reiert, Harald Mikaelsen, Frode Stub Andersen og Øyvor Sekkelsten både innledet og avrundet den to timer lange festforestillingen. Til slutt fulgte overrekkelse av vitnemål fra rektor Dag Siljan.

Kveldens konferansier Kristin Ophus, holdt programmet mesterlig sammen. Og mange hadde en liten klump i halsen etter endelig avskjed med venner og lærere i foajeen.

Nå gjenstår bare å ønske alle god sommer og lykke til videre!

Publisert 27. juni 2013, oppdatert 27. juni 2013.