Fylkesrådmannens hedersblomst til RM

Avdelingsleder Asle Nerhagen, avdeling for restaurant og matfag, mottar mottar fylkesrådmannens blomst. Begrunnelsen for dette er skolens store innsats under verdenscup-arrangementene i Drammen og i Vikersund.

Fylkesrådmannen anerkjenner medarbeidere som utmerker seg ved positive hendelser eller innsats. Det er andre gang blomsten deles ut. - Det er selvfølgelig kjempeartig at skoleeier legger merke til hva vi jobber med. Og selv om blomsten sendes til meg, er det hele avdelingen som får den. Vi har en dugnadsånd som er helt utrolig, forteller Asle Nerhagen fornøyd.

Kjempeinnsats fra avdelingen
Nesten 150 elever og ansatte fra Åssiden videregående skole skal arbeide mer enn 2.000 timer under skisprinten i Drammen onsdag 14. mars. De skal tilberede og servere 3000 porsjoner mat og drikke. Forrige begivenhet i samme sjanger, var servering av 2500 gjester under Vikersund-rennene i uke 3.

De 3000 porsjonene mat og drikke under skisprinten fordeler seg på VIP-lunsj, ordførerens mottakelse i rådhuset og 1500 porsjoner havregrøt til frokost til Drammens befolkning. Elever og ansatte har fått sponsede antrekk. Forberedelsene er i gang og hele avdelingen syder av aktivitet.

Publisert 27. juni 2013, oppdatert 27. juni 2013.