Full fart i Aron

Skolens årlige vinteraktivitetsdag ble avholdt i Aron i uke 11. Over 1000 elever deltok på det vellykkede arrangementet. De fikk velge mellom mange nye og spennende aktiviteter.

For de som er glad i de typiske vinteraktivitetene, var det anledning til å stå på slalåm og snowboard, ake eller ta heisen til toppen og gå langrenn innover i marka. Prisen for heiskortet var 30 prosent lavere enn normalt denne dagen.

Snøvolleyball og curling
Nederst i bakken var det lagt opp til alternative vinteraktiviteter som snøvolleyball og curling. Det som kanskje var det meste spennende på dagens program var nok likevel musikkquizen, som ble arrangert midt på dagen. Her kunne alle delta uavhengig av aktivitetsvalg.

Sosialt samvær på tvers
Aktivitetsdagen er en viktig faktor for å knytte bånd på tvers av klasser og de forskjellige linjene på skolen. Det er også en fin måte å komme seg vekk fra klasserommet, og få litt ny energi og motivasjon. I år hadde hele skolen aktivitetsdag sammen.

- Det beste med dagen var at vi kunne gjøre hva vi ville og med hvem vi ville! Det er ingenting i veien med å være med klassen, men det er godt å være flere i alle fall én gang i året. I fjor måtte nemlig helse og sosial grunnkursklassene være for seg selv. Da var vi på tur langt unna resten av skolen, sier Mari Skinnes Narverud (17) fra 2HJA.

Påskestemning
Været var det heller ikke noen grunn til å klage på. Sola skinte for fullt, og det var ingen tvil om at påsken nærmer seg. Mange brukte derfor dagen til å slappe av i den varme sola og grille.

Så nå venter vi bare på våren!

Publisert 27. juni 2013, oppdatert 27. juni 2013.