Fikk utmerkelse fra fylkesmannen

Elevene i 3TAA og lærer Gunn Kari Bakke mottok en utmerkelse for sin innsats i det tobakksforebyggende arbeidet. Både blomster, keramikkfat og kontanter til avslutningsfest ble tatt godt i mot.

Premien ble tatt i mot av tillitselev Yesim Ipek (18) fra 3TAA, som takket for kr 1000,-. Summen skal klassen bruke på sin avslutningsfest etter tre års utdanning på Åssiden videregående skole.

Seriøst arbeid
Fylkesmannen i Buskerud viste til både dette og tidligere års tiltak i skolens tobakksforebyggende arbeid i sin begrunnelse. Kåringen ble gjort på vegne av Helse- og sosialdepartementet. – Dere tar dette arbeidet på alvor, ikke bare i år, men også tidligere. Elevene har hatt regien både på planlegging og gjennomføring av "World No Tobacco Day", med aktiviteter som konkurranser, vaffelstand, informasjonspresentasjoner, tobakkfri-avtaler og utdeling av materiell og mediedekning, understreket Eva Rydgren Krona, overtannpleier ved fylkestannlegens kontor i sin begrunnelse.

"World No Tobacco Day" er et initiativ fra Verdens helseorganisasjon (WHO), og har blitt markert i Norge siden 1988.

Publisert 27. juni 2013, oppdatert 27. juni 2013.