E-bygget får ny kantine

Endelig får elever i e-bygget et sted å være i friminuttene! Kantinen har ikke vært i drift det siste året på grunn av slitasje og hærverk. Nå vil det bli en mer fresh look i den nye kantina som er lovet ferdig til første skoledag etter jul.

Kantinen i e-bygget har vært stengt det siste året, ikke bare fordi den var gammel og nedslitt etter mange år, men også på grunn av hærverk. Lamper har blitt knust og gardiner har blitt revet ned og ødelagt.

- Jeg tror de vil gi oss en ny sjanse fordi vi skal trives på skoleplassen. Jeg håper bare at vi klarer å holde den ved like, sier Marius Moe Johnsen i 2PSA. Han mener også at kantina får en sosial funksjon: - Der kan vi prate sammen og kose oss. Hittil har jeg gått på Kiwi i storefri, men nå som kantina blir pusset opp kommer jeg nok til å bruke den i stedet, mener Marius.

Stilig kantine
Elevene har all grunn til å glede seg, ikke bare til maten, men også til nye sofakroker, pc-er, samt en rekke med barkrakker langs vinduene. Det blir plass til 70 elever, og det skal bli drevet av samme firma som de to andre kantinene på skolen. Åpningstiden blir fra klokken 10 til 12 hver dag.

- Vi gleder oss selvfølgelig veldig mye, og håper dette vil føre til at flere elever skal kjenne til og komme til den nye kantina vår. For å få til dette må vi selvfølgelig markedsføre den, men det blir også opp til elevrådet, det er nemlig de som har hatt ansvaret så langt, sier avdelingsleder Tom Skjelderup.

Publisert 27. juni 2013, oppdatert 27. juni 2013.