Utstillinger i flere bygg

Morten Viskum deltok i vernissagen og presenterte sitt verk i bygg D underåpningen av utstillingen "Kunst i skolen" i uke 21. Vernissage ble det også i bygg G i uke 22 når 2MKA åpnet sin utstilling med selvportretter.

Ambulerende skolekunst
Utstillingen med to malerier av henholdsvis Morten Viskum og Kikki Hovland ble markert med servering av kaldt drikke i bygg D. Viskum var tilstede og presenterte sitt bilde. Elevene var sterkt opptatt av materialvalg og teknikk; okseblod og død hånd. Bildene blir hengende i D-bygget i ett år, og alle som ønsker kan komme innom for å ta en titt. Etter ett år får vi nye bilder. Utstillingen er en del av prosjektet "Kunst i skolen".

Egenproduserte selvportretter
I bygg G er gangen i andre etasje prydet med selvportretter av 15 elever. – Dersom du ser nøye etter, skal du kunne lære noe nytt om elevene i 2MKA, sa Natasha Sundt Kennie (17) i sin åpningstale. Fotoprosjektet har gått over to uker. Alle har fotografert både ute og i studio.

Publisert 27. juni 2013, oppdatert 27. juni 2013.