Tre ganger juleforestilling

Tradisjonen tro arrangerte elevrådet en variert juleforestilling som avslutning på høstsemesteret. Arrangementet måtte kjøres i tre omganger for at alle skulle få være med.

Programmet inkluderte blant annet sang av Ane Jørgensen (1FOA), dans, mavedans og skuespillet Nissene streiker. Det siste sto elever fra dramagruppen for. - Dette er et populært innslag for elevene, og alle stiller opp, forteller rektor Dag Siljan.

Elever ansvarlige
Elevrådet er hovedansvarlige for julearrangementet, og sammen med dramalærer Henning Haust har de lagt ned et utall arbeidstimer i forkant. Ansvarlige for lyd og lyssetting var elever fra elektrolinjen og mekanisk.

Avslutningslunsj
De ansatte spiste som vanlig felles julelunsj i kantina i a-blokka. Årets utlodning innbrakte hele 10.500,- kroner som i år skal gå til jordskjelvofrene i Pakistan.

Vi ønsker alle en god juleferie og et godt nytt år!

Publisert 26. juni 2013, oppdatert 26. juni 2013.