Til London for å se musikaler

Det ble tettpakkede dager og mange aktiviteter for dramaelevene som i uke 13 var i London for å få med seg tre store musikaler. Turen har nærmest blitt en tradisjon og er ment for dramaelever med interesse for musikaler og opplegget rundt.

Elevene så de tre store musikalene Les Miserables, Mamma Mia og Phantom of the Ophera i løpet av besøket. - Det aller beste med turen var helt klart musikalene, sier Christina Dyrhovd (19) og Liisa Western (18), begge fra TFA. Opplegget var som vanlig i regi av dramalærer Henning Haust. Henning har i årevis planlagt og arrangert turer til London for interesserte dramaelever. - Turen endte på 5000 kroner per elev. Det var kjempebillig for så mye, mener Christina Dyrhovd, som synes turen absolutt var vel verdt pengene. Summen inkluderte også alt, for eksempel reise, hotell, frokost, middager og musikalbilletter.

Tettpakket program
Elevene var storfornøyde med turen, selv om programmet var tettpakket. I tillegg til de tre musikalene var det besøk på flere av byens mange markeder blant annet Portabello, Camden road, Covent Garden. I løpet av uken fikk de også med seg London Dungeon, London Tower, det store pariserhjulet London Eye og en guidet tur på Londons gamle puber. - Det var en del gnagsår og trøtte elever om kvelden ja, humrer Henning Haust fornøyd.

Publisert 27. juni 2013, oppdatert 27. juni 2013.