Skidag og snøskulpturer

I uke 11 gjennomførte skolen sin årlige vinteraktivitetsdag. Mer enn halvparten av elevene deltok i vinterlige aktiviteter i nærområdet rundt skolen. Resten dro til Kongsberg for å stå alpint.

  • Av Ann-Mari Henriksen

På skoleområdet mellom bygg E og F ble det kjørt opp labyrinter med traktor, og ti stasjoner for utforming av skulpturer var klargjort på forhånd. Elever og lærere fra byggfag hadde laget forskaling og mekanisk avdeling sørget for å fylle kassene med hardstampet snø. Sag, spader og isbor var noen av hjelpemidlene gruppene fikk jobbe med.

 

En gruppe elever fra tegning, form og farge laget en snø-sjøorm av en brøytekant, og den ble kåret til årets beste snøskulptur. Gruppen fikk en spontan, liten oppmerksomhet i premie, og arrangørene lovte skikkelig premiering neste vinteraktivitetsdag. En annen aktivitet var snøballkasting på blink, men tilfanget frivillige lærere med flosshatter til målobjekter, viste seg å være relativt lavt.

 

Uten mat og drikke...
Det ble fyrt opp bål og grillet på mekkens grillutrustning, og glade medarbeidere fra hotell- og næringsmiddelfag stod for salg av svære grillpølser med brød til en rimelig penge.

 

Og nå venter vi bare på våren...


Publisert 26. juni 2013, oppdatert 26. juni 2013.