Profileringsbrosjyre ferdig

Elevene i 2MKA har produsert en 12-siders skolebrosjyre med utgangspunkt blant annet i arbeidet med skolens pedagogiske plattform. - Det er fantastisk at våre elever klarer å produsere profileringsmateriale i denne kvaliteten, sier rektor Dag Siljan.

- Prosjektet illustrerer dessuten på en utmerket måte noe budskapet i brosjyren, nemlig at vi vektlegger virkelighetsnær opplæring. Elevene våre skal lære gjennom å produsere ting som skal brukes av noen, i dette tilfellet skolen, forteller Siljan. Elevene på medier og kommunikasjon har også tidligere produsert trykksaker av høy kvalitet, både for interne og eksterne kunder.

Mange målgrupper
- Vi har ikke tidligere hatt profileringsmateriale i akkurat denne sjangeren, og skolen trenger å profilere seg i forhold til mange forskjellige interessenter. Målgruppen for denne brosjyren er for eksempel foreldre, rådgivere, besøkende, andre skoler og politikere for å nevne noen, sier rådgiver Iver Grymyr.

Publisert 27. juni 2013, oppdatert 27. juni 2013.