Profesjonelt hjemmelaget

Fire elever fra 3MKA, linje for Medier og kommunikasjon, har produsert en 16-siders brosjyre om nybygget. Oppdraget kom fra bygg- og eiendomsavdeling i fylket. Kvaliteten på trykksaken tåler sammenlikning med hva profesjonelle aktører kan tilby.

Utviklingen av brosjyren har vært primærprosjekt for Stian Lillegaard Andersen (18) og Fredrik Børsum Hernandez (17) siden vårsemesteret. Layout ble utviklet i samarbeid med oppdragsgiver og lærere. Bildene ble tatt først i uke 34 og 35, mest på grunn av at bygget enda ikke var ferdig møblert og innredet. Fotografer er Madeleine Selvig (18) og Raghild Lie (18), også fra 3MKA. De fire elevene fikk en pangstart på prosjektfaget sitt, og jobbet overtid allerede fra andre skoledag etter sommerferien!

Erfarne tjenesteleverandører
Elevene i 3MKA har god erfaring med å jobbe for eksterne oppdragsgivere, blant annet utviklet de en informasjonsfilm om minoritetsspråklige og yrkesvalg forrige skoleår. Oppdragsgiver i dette prosjektet var Fylkesmannen i Buskerud. I tillegg har flere mindre bedrifter fått utviklet logoer, visittkort, hjemmesider og andre grafiske elementer gjennom ungdomsbedriften Effekt UB.

Publisert 26. juni 2013, oppdatert 26. juni 2013.