Norges beste musikere på scenen i tømrerhallen

Trommist Rolf "Mulen" Karlsen hadde fått med seg flere av Norges beste musikere til spilleoppdrag i tømrerhallen fredag kveld. To timer med helproff musikkunderholdning skapte en helt usedvanlig stemning på åpningsfesten.

  • Av Ann-Mari Henriksen

Gruppen besto av vokalist Carsten Loly, bassist Jørund Bøgeberg, Freddy Dahl på gitar, Ole Henrik Giørtz på keyboard og sist men ikke minst, gitaristen Vidar Busk.

- Dette gjør vi kanskje bare en gang i historien. Åpningen av nybygget er det største som har skjedd i skolens nyere historie. Det måtte markeres skikkelig for samtlige ansatte og noen ganske få inviterte gjester, sier medlem i arrangementskomiteen, Paul Sætrang. Han forteller at antallet påmeldte slo alle tidligere rekorder for sosiale begivenheter i skolens regi.

 

Festpyntet tømrerhall
At den splitter nye tømrerhallen kunne fremstå som et komplett og hyggelig festlokale, overrasket mange. Elever fra formgivningsavdelingen hadde laget flere kunstverk som myket opp hallens profil og Henning Hausts lyssetting var gjennomtenkt og ga et spennende inntrykk. Trauste høvlebenker i tre fungerte utmerket som serveringsbord og som bar!

 

Hotell og næring overgikk seg selv
Den hjemmelagde tapasbuffeten gjorde sitt for at dette ble en festkveld. Buffeten inkluderte blant mye annet gazpasco med krutonger, laksepâté, reker i hvitløk, spareribs og kreolske kjøttboller. Det bugnet også av søtsaker som kaker, frisk frukt og frukttarteletter. – Det er nesten vanskelig å få takket tilstrekkelig til alle som har vært med og gjort dette mulig, avslutter en litt sliten og veldig fornøyd rektor Dag Siljan.


Publisert 26. juni 2013, oppdatert 26. juni 2013.