Kristin Clemet åpner nybygget

Den formelle åpningen av Norges beste undervisningsbygg for byggfag og tekniske byggfag skal foretas av utdanningsminister Kristin Clemet fredag 2. september. Det skal også arrangeres et eget elevarrangement.

Etter den formelle åpningen blir det elevarrangement for alle skolens 1000 elever, blant annet med konsert av det lokale hiphop-bandet Taktløs. Mat, drikke og tidlig avslutning på skoledagen skal gjøre dette til en spesiell dag også for elever ved andre avdelinger enn byggfagene.

På kvelden blir det personalfest i de nye verkstedlokalene for samtlige av skolens ansatte.

Lang prosess
- Det har vært en lang prosess fra planleggingen av bygget startet i 2001. Det første året gikk med til pedagogiske diskusjoner om temaer som tilrettelegging, elevbaser, integrering teori og praksis, nærhet mellom elever og lærere, lærersamarbeid, osv, forteller rektor Dag Siljan og understreker at han er svært godt fornøyd med sluttresultatet: - Vi har fått en flott ramme for læringsaktivitetene, og det er vår oppgave å fylle huset på den beste måten for elevene våre, sier han.

Publisert 26. juni 2013, oppdatert 26. juni 2013.