Knuste elevene i fotball

Elektroavdelingen avsluttet den timeplanløse uka med en fotballturnering. Høyst overraskende var det lærerlaget som gikk av med seieren. Arne, Kjell, Bjørn-Harald, Per, Tom-Egil og Toralf ga alt, og kommer kanskje til å slite med senskader i hele høst.

Samtlige fire grunnkurs og tre grupper fra VK1 stilte lag i turneringen, i tillegg til det seirende lærerlaget. Bjørn Harald Garfjell fra gymseksjonen hadde laget kampoppsett og fikk med seg et par elever til å dømme kampene. To og to kamper ble spilt parallelt, og det hele foregikk med idrettsglede og lagånd.

Sosial avslutning
Den timeplanløse uka har en viktig sosial begrunnelse og avslutningen med grilling og stor stemning. - Det viktigste er kanskje ikke å vinne, men å delta, sier lærer Hanne Hagby.

Publisert 26. juni 2013, oppdatert 26. juni 2013.