Julelunsj i 26 år

Det er 26. gang Avdelingen på Liejordet arrangerer julelunsj for Hovedutvalget for utdanning (HUU), fagopplæringsstyret og rektorene på samtlige videregående skoler i Buskerud.

- Jeg vil ikke være julenisse, men vi må ta opp saken om bærbare PC'er til alle elevene, sa leder i HHU, Gottfred Rygh (SV) i sin tale. Han understreket at den tradisjonelle julelunsjen på Åssiden vgs er flott tradisjon som han håper blir videreført også i fremtiden.

Tilfreds med nybygget
- Elevene i byggfagene er veldig glad for sitt nye bygg, men det gjør ikke de gamle nyere av den grunn, uttrykte elevrådsleder Helle Håkonsrud (2HJA). Hun poengterte likevel at hun ikke ville bruke sitt første møte med politikerne til å klage.

Høytidelig avslutning på semesteret
Elever og ansatte på HN hadde som vanlig lagt sin ære i menyen som ble servert. Menyen understreket dette. Forretten besto av kremet aspargessuppe, mellomretten stekte kamskjell, tomat og trøffelsjy, mandelpotetmos. Hovedretten besto av helstekt reinsdyrfilet, rørte tyttebær, glaserte grønnsaker, viltsaus og fondantespoteter. Det hele ble avrundet med dessert, vaniljefromasj med bakte fiken.

Publisert 26. juni 2013, oppdatert 26. juni 2013.