Ingen funn under narkotikaaksjon

Det ble ikke gjort noen funn av narkotika under aksjonen i slutten av uke 48. - Vi er kjempefornøyd med resultatet. Vi vil fortsette det forebyggende arbeidet videre, sier elevrådsrepresentant Shefik Januzi (17) fra 2MMA.

Skolens elevråd og rektor ba politiets forebyggende enhet om å bidra til aksjonen, som skal virke forebyggende. Mange klasserom, verksteder og garderober ble undersøkt av 18 politifolk og hunden Marco. Politiet fant grunn til å følge opp en sak videre, men det ble ikke gjort funn av noen former for rusmidler i løpet av aksjonen.

- Vi i elevrådet ønsker en narkotikafri skole, og dette er en av mange ting vi jobber med for å få til dette, forteller Shefik og understreker at et samlet elevråd står bak denne aksjonen.

Del av et større arbeid
- Det forebyggende arbeidet ser ut til å ha hatt effekt. Det er ingen skoler i landet som har gjennomført slike forebyggende aksjoner så mange ganger som vi har gjort. Narkotikaaksjonen er ett av mange tiltak som gjennomføres i løpet av et vanlig skoleår, sier rektor Dag Siljan. Han roser også politiet som gjennomførte aksjonen på en rolig og nøktern måte.

Publisert 26. juni 2013, oppdatert 26. juni 2013.