Høytidelig avslutning i teateret

Årets avslutning i Drammen teater var preget av ekte engasjement og til dels høyt nivå på de kunstneriske innslagene. Den høytidelige rammen rundt overrekkelsen av vitnemålene, gjorde dette til en spesiell kveld både for avgangselever, foreldre og lærere.

Skolens husband, bestående av norsklærerne Åse Gunn Reiert og Harald Mikaelsen både innledet og avrundet den en og en halv time lange forestillingen med klaverspill og sang.

Avansert dukkehjem
Lene Kristine Bråthen, Kaja Janseth og Marie Moe Finne fremførte stykket "Et Barbiehjem", omskrevet etter Henrik Ibsen. Tolkningen og fremføringen var avansert og holdt et høyt kunstnerisk nivå, og regien var som vanlig av dramalærer Henning Haust.

3 x dans og 2 x taler
Vår fantastiske selvlærte danser, San Phaefuangs fremførte to danser til musikk av Michael Jackson, og viste hele salen at han er en danser i rivende utvikling. Sondre Rua Dokken danset hallingdans og sparket lua høyere enn noen kunne tro var mulig. Christina Becher Larsen og Vanja Kristoffersen danset synkrondans.

Fire jenter fra 3TFA holdt sammen en festlig elevenes tale, og etter noen formanende ord om det å velge fra rektor Dag Siljan, var det tid for overrekkelse av vitnemål til hver enkelt avgangselev. Og i år som tidligere var det mange som hadde en liten klump i halsen etter avskjed med nære venner og lærere i foajeen.

Vi ønsker alle god sommer og lykke til videre!

Publisert 27. juni 2013, oppdatert 27. juni 2013.