Gastronomisk institutt på skolen

I uke 2 holdt to representanter fra Gastronomisk institutt faglig oppdateringskurs i lokalene på Liejordet. De ansatte på HN fikk demonstrert de nyeste trendene gjennom en avansert meny.

  • Av Ann-Mari Henriksen

- Dette var faglig oppdatering for oss. Temaet var Nye trender innen mat. Vi fikk demonstrert en spennende meny, og lærte oss noen triks både når det gjelder tilbereding og servering av rettene, forteller lærer Randi Støver.
Begivenheten strakk seg over fire spennende kveldtimer, og opplegget inneholdt blant annet bruk av klør fra kongekrabbe, spennende vårrull og spesiell anretning av poteter.

 

Samarbeid med Mesterlauget
Mesterlauget fikk lov å til å bruke lokalene på Liejordet kostnadsfritt mot at egne lærere fikk delta i opplegget. - Dette koster ikke skolen noe, forteller avdelingsleder Asle Nerhagen fornøyd.

Øyvind Hjelle og Even Ramsvik var representantene fra Gastronomisk institutt.


Publisert 26. juni 2013, oppdatert 26. juni 2013.