Et historisk elevarrangement

Åpningen av nybygget ble markert også for samtlige av skolens elever. For første gang sørget skolen for underholdning, mat og drikke til 1100 elever samtidig. Hiphop-bandet Taktløs utgjorde høydepunktet på en historisk dag.

Alle undervisningsgrupper fikk en annerledes skoledag fredag 2. september. Etter obligatorisk oppmøte til den offisielle åpningen klokka 10.00, fikk elevene et spennende underholdningsprogram fra den provisoriske scenen ved hovedinngangen til nybygget.

Også egne krefter bidra til den høytidelige markeringen av Norges beste undervisningsbygg for byggfagene. Underholdningen startet med to sanger av Alexander "Alec" Moberg fra 1MKB, etterfulgt av moonwalking fra San Phaefuang, 2TTF. Skolens egne krefter avsluttet med sang av Ane Jørgensen fra 1FOA. Deretter var det Taktløs som holdt roret på det største elevarrangementet Åssiden vgs har hatt.

11 meter fruktbuffet
To fruktbuffeter på 5,5 meter hver utgjorde dagens lunsj for mer enn tusen elever. De aller fleste var strålende fornøyd med dette alternativet til de mer ordinære grillpølsene ved tilsvarende begivenheter. De kunne fråtse i kjente og eksotiske frukter, grønnsaker, yoghurt og juice. – Dette er populært blant ungdommene, forteller avdelingsleder Asle Nerhagen, som vært svært tilfreds med å servere et sunt alternativ til grillpølser og cola.

Dårlig vær gjorde at flere dro hjem litt tidlig, men vi takker likevel for solidarisk deltakelse i feiringen av "nye Filten".

Publisert 26. juni 2013, oppdatert 26. juni 2013.