En appetittvekker i A-bygget

Kantineoppussingen i A-bygget er avsluttet, og forskjellen er enorm. Nye bord, stoler og sofaer samt gardiner og planter er alle sammen fargerike elementer i en ny, flott elevkantine. - Den nye kantina er kjempefin, sier kantineansatt Hilde Molkjær.

  • Av Ann-Mari Henriksen

San Phaefuang (17) er helt enig, og syntes det er bra at det ikke lenger er grått og trist, men stilfullt og fargerikt. – Jeg setter nok mest pris på den nye storskjermen, forteller San begeistret.

 

Appetittvekkende interiør
Den nye kantina drives av Dias som er Buskeruds største attføringsbedrift, med over 100 ansatte. Dias vektlegger engasjement og et positivt miljø, noe lokalene legger til rette for etter oppussingen, og de ansatte er storfornøyde med fargene: - Det er fint med mange farger, det hjelper nok på både humøret og motivasjonen til elevene, mener Molkjær. Dias håper på økt oppslutning fra elever og ansatte rundt kantinetilbudet på grunn av oppussingen.

 

Omfattende innsats bak
Ideen kantineoppussing kom både fra elevrådet og en gruppe i forbindelse med arbeidet med pedagogisk plattform. Gjennomføringen har involvert mange elever og ansatte, og resultatet er omtrent 100 sitteplasser fordelt på småbord og benker, samt to knallrøde skinnsofaer foran en storskjerm som tilbyr kabel-tv via prosjektor i taket.


Publisert 27. juni 2013, oppdatert 27. juni 2013.