Egg i fallskjerm

2TFB har startet skoleåret på en original måte, med fokus på teambuilding og samarbeid. Starten på uke 34 ble brukt til å designe en farkost i løpet av 30 min som på best mulig måte skulle beskytte et egg som ble sluppet fra andre etasje.

En fristende godtepose fikk elevene til å vise stor kreativitet med materialene: en ballong, sugerør, plastpose, plastkrus, trå, dopapir og tape. - Kjempe gøy, og en fin måte å bli bedre kjent på, siden vi ikke kjenner alle fra før, mener Henrik og Kjell Patrick (17) fra 2TFB. De er sikre på at deres farkost på at vil frakte egget trygt til bakken. De la vekt på at egget skulle ha det mykt og at kreasjonen skulle fly så sakte som mulig.

Ingen eggedosis
Hver gruppe elever hadde 30 hektiske minutter med bygging før eggene skulle slippes fra andre etasje. Deretter bar det ut på gresset for å se på at byggverkene ble sluppet ned på bakken.

Det viste seg at elevene hadde gjort oppdraget litt for godt, alle eggene kom nemlig ned uten en skramme.

Publisert 26. juni 2013, oppdatert 26. juni 2013.