Drodle UB premiert på fylkesmesse

Ungdomsbedriften Drodle UB ble i uke 11 premiert i den regionale ungdomsbedriftsmessen 2006. Bedriften består av alle elevene i VK1 medier og kommunikasjon, og de vant førstepremie for beste logo og andreplass i konkurransen om beste webside.

Mer enn 150 ungdomsbedrifter og 800 elever fra tre fylker deltok på messa som foregikk i Mjøndalshallen. Arrangementet var i regi av Ungt Entreprenørskap (UE) Buskerud, Telemark og Vestfold. Ungdomsbedrifts-messa er en anledning for elevbedriftene og elevene til å vise frem det de jobber med.

- Økonomisjef Iselin Bekken og jeg har jobbet sammen med utvikling av logoen, og det oppleves som en anerkjennelse å vinne logo-konkurransen. Det var mange deltakere, men kanskje ikke veldig høyt faglig nivå på design. Det var likevel mange kreative ideer som vi kanskje kan spinne videre på senere, forteller produksjonssjef Simen Kristoffersen, selv om kreativteten var størst utenfor medieprodukt-sjangeren. Til sammen vant bedriften 1.500,- premiekroner, som i alle fall dekker kostnadene til å bygge opp standen.

Faglig relevant innhold
Drodle UBs forretningsidé er i hovedsak å tilby tjenester innen design, for eksempel utvikling av brosjyrer, logoer, annonser, visittkort, plakater, flyers og websider. I tillegg kommer mindre filmproduksjoner, som for eksempel reklamefilmer. Hittil har etterspørselen etter tjenester vært mer enn god nok, og enkelte forespørsler fra kunder er blitt avvist pga tidpress. Et eventuelt overskudd fra bedriften skal gå til en skoletur til høsten.

Publisert 26. juni 2013, oppdatert 26. juni 2013.