Årets beste elev i kobber- og blikk

Kjell-Ivar Lyshaug (18) fra 2KBA fikk i uke 25 overlevert diplom og et sportsur til en verdi av flere tusen kroner. Utmerkelsen fikk han for å ha vært årets beste elev innen kobber- og blikkenslagerfaget.

- Helt siden 1994 har vi hatt en tradisjon for å premiere den eleven som utmerker seg mest i løpet av skoleåret. Kjell-Ivar var året absolutt beste kandidat, forteller faglærer Tom Christensen fornøyd. Kriteriene for premieringen er blant annet faglig nivå, innsatsvilje og fravær.

Sponses av leverandør
Klokka er sponset av Lindab AS, skolens hovedleverandør av verktøy og utstyr. – Bedriften er oppriktig interessert i det vi holder på med i skolen, og vil premiere elever også for å få mer oppmerksomhet rundt faget, sier Tom Christensen. Han understreker også at siden kobber- og blikkenslagerfaget kun tilbys ved to skoler på Østlandet, er kandidatene garantert læreplass og jobb etter endt opplæring i skolen. Kjell-Ivar har selvfølgelig fått læreplass allerede, han skal fortsette sin opplæring hos Lier Blikk AS.

Vi gratulerer og ønsker lykke til videre!

Publisert 27. juni 2013, oppdatert 27. juni 2013.