Vant 2. plass for beste webside

VK1 medier og kommunikasjon deltok i fylkesmessa i Stokke. Bedriften Effekt Ungdomsbedrift tok andreplass i konkurransen om beste webside.

Før elevene dro var alle nødt til å sette seg inn i forretningsplanen. De trykket brosjyrer, visittkort og t-skjorter og gjorde klar en stand. Administrerende direktør for bedriften, Pål André Andersen, hadde ingen forventninger til konkurransene, men håpet på å tjene inn pengene de hadde brukt på standen. Det gjorde de imidlertid ikke, men fikk 500 kroner for websiden.

– Vi håpet på publikumsprisen for beste reklamefilm, men de ansvarlige for messa gjorde en glipp og filmen vår ble ikke engang vist. Lokalene var bra, men det var litt dårlig organisert med mye ventetid. Ellers fikk vi se hvordan andre bedrifter arbeider og organiserer seg, noe vi faktisk lærte mye av, sier Pål Andersen.

Effekt UB
Effekt UB består av 13 elever fra VK1 Medier og kommunikasjon. De hjelper andre bedrifter å markedsføre seg ved å produsere alt fra brosjyrer til reklamefilmer.

Publisert 25. juni 2013, oppdatert 27. juni 2013.