Sleggefest på Filten

Etter 26 år med undervisning i byggfag i Filten-kvartalet sørget avdelingen for høytidelig markering av at epoken nå er forbi. Imponerende oppmøte fra skolens mange ansatte gjorde sleggefesten til den mest vellykkede personalfest i skolens historie.

  • Av Ann-Mari Henriksen

 

Festdagen innledet med tradisjonell sommeravslutning med lunsj og taler. Deretter ble det gjennomført omvisning i de slitne, og nå ganske tomme, lokalene. Mange poster var av den kreative sorten, for eksempel ble man utstyrt med briller, verneutstyr og slegge for å gå løs på veggene! En annen post omfattet ruteknusing med stein, og under hele løypa var det innlagt drikkeposter med forfriskende tilbud. Underholdningen sto skolens egne krefter for. Musikk, sang og dans ble strålende levert av Åse-Gunn Reiert, Frode Stub-Andersen, Harald Mikaelsen, Per-Arthur Christensen og Bård Olaussen.

 

Servering i trillebårer
Kveldens servering av reker ble selvfølgelig levert i trillebårer og med spader som serveringsredskap. Etter en formell takk for tiden på Filten, ga bøddel Øyvind "Knuser'n" Lindberg Filten dødsstøtet ved å knuse en modell av bygningene. Når de siste festdeltakerne vandret glade hjem, hadde festen vart i mer enn 12 timer. Vi takker alle for innsatsen og gleder oss stort til innflyttingsfest i nybygget fredag 2. september.


Publisert 25. juni 2013, oppdatert 27. juni 2013.