Rekordforsøk i havregrøt

20 elever og syv lærere fra grunnkurs hotell og næring var med på verdensrekordforsøk i grøtlaging på Bragernes torg. Dette skjedde under skisprinten i uke 10.

De lagde omtrent 700 liter havregrøt som ble delt ut som frokost til folk som var innom teltet. Mange barnehager og skoler kom for å spise. – Vi fikk mye medieoppmerksomhet rundt rekordforsøket, jeg var fire ganger intervjuet i radio, det var innslag på lokal-tv og Drammens Tidende var også og tok bilder av oss, forteller faglærer Roger Mikkelsen fra HN.

100 kilo gryn
For å få til den enorme mengden grøt, gikk det med mer enn 100 kilo havregryn. - Dette var kjempegøy. Elevene stilte på torget klokka 6 på morgenen, og det var ingen sure miner å se. Det ble desverre ingen verdensrekord, men det var nære på, forteller Roger Mikkelsen til slutt. Han ser ikke bort fra at avdelingen kan gjøre et nytt forsøk neste år.

Publisert 25. juni 2013, oppdatert 27. juni 2013.