Pressegruppe etablert

For første gang er det etablert en pressegruppe ved Åssiden vg skole. Nicoline Strømnes, Kine Skårdal Kleven og Aasne Sørumshaugen fra 3MKA skal sørge for positiv omtale av skolen i eksterne media.

Jentene har valgt pressearbeid som sitt primærprosjekt frem til jul. I løpet av perioden er målet å sørge for minst 20 oppslag i media, hvorav minst ett skal være i riksmedia. En del av oppgaven går ut på å være tilstede i ledermøtene for å fange opp hva som skjer rundt om i de forskjellige avdelingene. – Det foregår så mye spennende rundt om på skolen at målet er innenfor rekkevidde, mener Nicoline, Kine og Aasne.

Oppgavebank
De tre klassene ved medier og kommunikasjon, samt reklameklassen jobber i deler av studieretningstimene med relevante oppdrag for skolen. Pressegruppa er en del av den oppgavebanken elevene kan velge fra. Andre oppgaver er utvikling av en gjenkjennelig grafisk profil i flere formater, for eksempel visittkort, power-point-mal, skolebrosjyre og reklamefilm. – Medier og kommunikasjon skal være en tydelig ressurs for skolen, understreker medielærer Paul Sætrang.

Publisert 25. juni 2013, oppdatert 26. juni 2013.