Mestere i frisering

Gode plasseringer ble gitt til tre elever fra VK1 Frisør på Åssiden vgs under Buskerud-mesterskap skolecup i frisering. Fem elever fra Åssiden deltok i konkurranse med ti elever i fra St. Hallvard.

  • Av Ann-Mari Henriksen

 

Elevene fikk 2. og 3. plass i damefaget og 3. plass i herrefaget. Til tross for de høye plasseringene, ble de ikke overrasket. De syntes heller ikke konkurrentene virket truende. - Vi trodde vi kom enda høyere, ler Christina Rikheim som vant 6. plassen i damefaget. Elevene møtte opp klokken ni om morgenen og fikk ikke dra hjem før seks om kvelden. Jentene tilbrakte tiden med å klippe og å se på lærlingene. - Da vi kom dit begynte vi å klippe i 70 minutter, så begynte vi å føne og vi fikk 20 minutter på å style, etter det kom dommerene for å dømme frisyren, forteller Christina Rikheim.

 

Strømbrudd og forsinkelse
Mesterskapet var ikke bare en positiv opplevelse. Premieutdelingen ble fire timer forsinket pågrunn av et strømbrudd. – Jeg synes opplegget var dårlig planlagt fordi strømmen gikk og vi mistet lysten til å fortsette, forteller Christina Rikheim. Til tross for noen komplikasjoner sier jentene seg enig i at selve mesterskapet var bra og at de ble fornøyde.


Publisert 25. juni 2013, oppdatert 27. juni 2013.