Kakao som varmer

Hele Åssiden vg skole hadde en varm start på MOT-dagen tirsdag 23. november. Alle elevene ble møtt med en kopp varmende kakao fra skolens lærere og andre ansatte.

Årets aller første MOT til å glede-dag ble gjennomført med stor innsats. Avdelingen på Liejordet utstyrte alle bygg med kakao og kjeler til en spesiell velkomsthilsen til elevene. – Kakao er helt genialt, vi trenger litt sukker om morgenen. Kakao vil vi ha mer av, forteller Rita Johansen (17) fra 2MKA.

Store ambisjoner
Det er første gang MOT blinker ut en bestemt dato for en landsomfattende markering. Målet er å skape like mange glade mennesker 23. november som på 17. mai. Valget av denne datoen var begrunnet i at november er mørk og kald, og at MOT-dagen skal bidra til å gjøre den varmere for elevene og alle de møter denne dagen. Målet er en landsdekkende årlig markering hvor vi alle skal strekke oss litt ekstra for å by på oss selv, gi glede og vise glede. Dagens motto blir fulgt opp med forskjellige aktivititeter rundt på avdelingene på skolen, for eksempel er noen så heldige å få pepperkaker og clementiner av MOT-informatør Jeanine Bruun!

Publisert 25. juni 2013, oppdatert 27. juni 2013.