Høytidelig avslutning i teateret

Årets avslutning i teateret ble lagt til kveldstid, noe som gjorde at langt flere foresatte enn tidligere deltok i den høytidelige overrekkelsen av vitnemålene. Lokalitetene og et variert kunstnerisk program gjorde dette til en spesiell kveld for alle.

Programmet innledet med skolens husband, bestående av Åse Gunn Reiert, Harald Mikaelsen, Bård Olausen og Frode Stub Andersen, før dramagruppa fremførte "Dracula får en sønn". San Phaefuangs fremføring av "Dirty Diana" holdt høy kvalitet og heiagjeng-jentenes dans satte salen i godt humør.

Sigurd Bruusgaard holdt lærernes tale, nesten som vanlig, og det på sin særegne og humoristiske måte, mens Hanne Kathrine Bratholt holdt elevenes tale. Etter noen formanende ord fra rektor Dag Siljan var det tid for overrekkelse av vitnemål til hver enkelt avgangselev. Og i år som tidligere var det mange som hadde en liten klump i halsen etter avskjed venner og lærere i foajeen.

God sommer!

Publisert 25. juni 2013, oppdatert 27. juni 2013.