Første verdensmester fra Åssiden vgs!

Vaktmester Knut Olav Hubakviken (40) ble i høstferien verdensmester i styrkeløft for yngre veteraner. Arrangementet ble holdt i India.

Knut Olav vant mesterskapet med 350 kg i knebøy, 230 i benkpress og 320 kg i markløft: - Dette var moro. Det var et bra arrangement med i underkant av tusen tilskuere i salen.

Ville sloss med de største
Knut Olav drakk mye vann før innveiing for å komme opp i den største vektklassen: - I vektklassen under ville jeg ikke fått noen reell konkurranse. Jeg ikke var helt trygg på å vinne i den tyngste klassen, sier Knut Olav som i hovedsak fryktet konkurranse fra russere. Han gjorde likevel rent bord og henviste en 163 kilo tung russer til en andreplass.

Mye heder og ære
Knut Olav blir ingen velstående mann av å vinne verdensmestertittelen, men en god dose oppmerksomhet har han fått i uken etter seieren i India. Journalister fra lokal- og rikspresse, ordfører i hjemkommunen Nedre Eiker, kolleger og mange andre har gjort ære på verdensmesteren.

Verdens sterkeste driftsteam
Kollegene ved driftsavdelingen er stolte av Knut Olav. Kanskje kan vi forvente litt mer muskler også fra Oddvar og resten av gjengen fremover?

Vi gratulerer!

Publisert 25. juni 2013, oppdatert 26. juni 2013.