Byggfagelever forbereder årets World Cup

Onsdag 9. mars arrangeres World Cup Sprint for fjerde gang i Drammen, og forberedelsene er i full gang. Blant annet er klasse 2TTA fra Filten med på det veldig viktige byggearbeidet som foregår i sentrum.

  • Av Ann-Mari Henriksen

 

På oppdrag fra Konnerud IL bygges det brakker til World Cup'en, og det er det 2TTA som står for. Klassen jobber i tre dager med å sette opp brakkene rett ved Bragernes kirke. Daniel Iaccarino (18) og Christian Engelsted (18) synes det er helt greit å jobbe ute. - Det er ikke spesielt vanskelig, og det er deilig å jobbe ute i så fint vær, forteller Christian. Guttene liker å jobbe ute og få litt avveksling fra de vanlige oppgavene.

 

Og for elever som ikke skal på ski under skolens aktivitetsdag tirsdag, venter det arbeid med å ferdiggjøre byggearbeidet og legge snø rundt brakkene. Ansvarlig lærer på stedet, Henning Halvorsen, forteller at dagen etter arrangementet skal en annen klasse komme og rive det 2TA har satt opp. - Det er litt hektisk, det er mye som skal være ferdig før utøverne begynner å komme, sier Halvorsen.


Publisert 25. juni 2013, oppdatert 27. juni 2013.