Buskerud-mesterskap for kokkelærlinger

Med linser, asparges, flyndrefilet og plommer som råvarer, ble fylkes beste kokkelærlinger kåret i uke 43. De konkurrerte om tittel og deltakelse i norgescup, samt tur til VM for kokker i Bocuse d´Or i Frankrike.

  • Av Ann-Mari Henriksen

Fire tomannslag jobbet under stort press for å få frem det beste i råvarene. Også menyen ble vurdert av de tre dommerne, sammen med utseende, smak, kjøkkenhygiene, økonomi og evnen til å holde tidsfristene.

 

Lang arbeidsdag
Kokkelærlingene hadde tre og en halv time på jobben, før den vegetariske forretten skulle serveres. Etter servering av alle tre rettene, ble laget fra Tyrifjord Hotell i Modum utropt til Buskeruds beste kokkelærlinger. Laget besto av Steffen Refsdal og Sandra Nesset.

 

Vi gratulerer!


Publisert 25. juni 2013, oppdatert 26. juni 2013.