Åpen dag torsdag 11. november

Vi inviterer også i år ungdomsskoleelever til å gjøre seg kjent med Åssiden vg. Åpen dag holdes torsdag 11. november, i år med kveldsåpent for at flest mulig foresatte skal kunne komme.

Alle skolens studieretninger vil bli presentert i gymsalen i A-bygget. Det blir guiding med utgangspunkt i gymsalen til de forskjellige avdelingene. Der kan man se undervisningslokaler, verksteder, treffe lærere og elever.

Program for dagen
Åpning dagtid: fra kl. 8.30 til 14.00.
Åpning kveldstid: fra kl. 17.00 til 20.00.

Minibuss går fra A-blokka til Filten hver halve time for alle som har lyst til å se nærmere på byggfag og tekniske byggfag. Informasjon om ny struktur i videregående opplæring gis i Amfiet i avdeling Liejordet (bygg L) kl. 18.00 og kl. 19.00.

Spis middag på skolen
Skolens restaurant på Liejordet (Bygg L) holder åpent for a la carte-servering mellom klokka 17.00 og 19.30.

Publisert 25. juni 2013, oppdatert 27. juni 2013.