3MKA i Barcelona

Shopping, severdigheter, fotball og dansing er stikkord fra 3MKAs klassetur til Barcelona. Bakgrunnen for turen var blant annet et besøk på fotoskolen i Barcelona.

  • Av Ann-Mari Henriksen

 

I tillegg inneholdt uka både Sagrada Familia-kirken, Park Güell, La Rambla og Dali-museet. –Selve arkitekturen var egentlig det flotteste å se. Vi er kjempefornøyde! Det var en opplevelse vi ikke kommer til å glemme, forteller David Smith (17) og Henning Sandum (19) fra 3MKA og forteller at hele byen våknet til liv etter siestaen. Fra ettermiddagen var det et liv uten like til langt ut på morgenkvisten.

 

Fotballskuffelse
En del av klassen hadde planlagt å få med seg Champions League kampen mellom Barcelona og AC Milan. Men selv om de var tidlig ute, var billettene utsolgt. – Det var veldig leit, men en trøst var det fullt av storskjermer overalt i byen, og kjempestemning der også. Jeg satt på do da det siste målet kom, og det rista i doskåla av all jubelen, forteller David.

 

Lommetyver på ferde
David og Henning anbefaler alle som kan, å dra en tur til Barcelona. - Uten å nevne navn, fikk en lærer allerede den første dagen frastjålet pengene sine. Tyvene er utrolig frekke, så pass på pengene dine, oppfordrer guttene.


Publisert 25. juni 2013, oppdatert 27. juni 2013.